Helpottaa päivittäistä asiointia

Oma Säästöpankin Visa Business Debit on yrityksesi tiliin kytketty automaatti- ja maksukortti, jolla helpotat yrityksesi päivittäisten asioiden hoitoa. Kortilla voit tehdä turvallisesti maksuja ja verkko-ostoksia Visa-tunnuksin varustetuissa liikkeissä ja verkkokaupoissa ympäri maailmaa. Ostot ja käteisnostot veloitetaan suoraan yrityksesi pankkitililtä. Visa Business Debit -kortilla käytössäsi on kätevä TalletusOtto -palvelu: voit tallettaa kassaan kertyneet käteisvarat yrityksesi tilille myös iltaisin ja viikonloppuisin. Rahat näkyvät yrityksesi tilillä heti talletuksen tehtyäsi. Kortissa on myös lähimaksuominaisuus, joka nopeuttaa ostosten tekoa. Hae yrityskorttia meiltä vaikka heti!

Yrityskortin haltijana sinulla on valittavissa vaihtoehtoinen tunnistustapa kortilla tehtäviin verkko-ostoihin. Voit tunnistautua oston yhteydessä omilla henkilökohtaisilla OmaSp:n pankkitunnuksilla tai voit lisätä yrityskorttisi pankin yrityskortin tekstiviestivahvistukseen.

Kortin rekisteröiminen tapahtuu tällä sivulla. Rekisteröinti edellyttää vahvaa tunnistautumista minkä tahansa kotimaisen pankin henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröinnin yhteydessä luot itsellesi salasanan. Jatkossa voit vahvistaa yrityskortilla tekemäsi ostot verkossa itse luomasi salasanan sekä kertakäyttöisen tekstiviestikoodin avulla.

Voit myös muuttaa salasanaasi sekä ottaa yrityskortin tekstiviestivahvistus-palvelun pois käytöstäsi saman sivuston kautta, jossa kortti on rekisteröity palvelun piiriin.

Aloita chatVaraa palveluaika