Tyytyväisten asiakkaiden pankki

Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.

Vuonna 2014 yhdistyimme Suomen suurimmaksi säästöpankiksi ja vuonna 2015 konttoriverkostomme laajeni seitsemällä toimipisteellä. Vain kasvava ja kannattava yritys voi kehittää toimintaansa asiakastarpeiden kehityksen mukaisesti. Kasvua haemme pitkäjänteisesti tuntemalla paremmin asiakkaamme ja vastaamalla ripeästi muuttuviin asiakastarpeisiin. Kannattavuus syntyy tarjoamalla asiakkaillemme tärkeimmät palvelut sujuvimmin ja läheisimmin. Kilpailuvalttimme onkin erinomainen henkilökohtainen palvelu: olemme lähellä ja läsnä asiakkaitamme paikallisesti konttoreissa sekä verkossa ja mobiilisti. Hyvän tuloksen palautamme lähellä olevalle yhteisölle omistajasäätiöidemme ja -osuuskuntiemme kautta.

93231-vastuullisuuskuvatStrategia FI.jpg

Strategia

 

Oma Säästöpankin strategia

Emme havittele paikkaa Suomen suurimpana vaan omien toimialueidemme parhaana pankkina. Olemme tyytyväisten asiakkaiden pankki. Lähellä ja läsnä asiakasta.

Paras pankki tarkoittaa meille seuraavaa:

  • Korkein asiakastyytyväisyys tärkeimmissä asiakasryhmissämme: suomalaiset perheet, maa-metsätalous- ja pk-yritykset.
  • Paras asiakaskokemus ja korkein suositteluaste toimialalla.
  • Selkeä fokus keskeisissä asiakkaille arvoa tuottavissa pankkipalveluissa, lisäarvopalvelut tuotetaan pääasiassa valikoitujen kumppaneiden kanssa.
  • Lähellä ja läsnä nykyaikaisesti sekä fyysisissä että digitaalisissa palveluissa. Tunnemme asiakkaamme.
  • Nopea reagointi asiakkaiden tarpeisiin ja niiden muutoksiin.
  • Hoidamme sekä asiakkaidemme että omat raha-asiamme tarkasti, pitkäjänteisesti ja luotettavasti
  • Pidämme pankin vakavaraisuuden korkeana ja palveluasteen hyvänä sekä nousu- että laskusuhdanteessa.

Viime vuosien vakaan kasvun myötä voidaan sanoa, että toiminta-ajatuksemme ja strategiamme on osoittautunut oikeaksi. Siirry tutustumaan vuosikertomuksiimme ja muihin Oma Säästöpankin taloustietoihin alla olevasta painikkeesta.

Oma Säästöpankin taloustiedot