Skip to main content
Mediatiedote,

OmaSp kutsuttu New Yorkin Time Squarelle kellojensoittoseremoniaan 27.11.2019

Oma Säästöpankin konttori

22.11.2019
OmaSp on saanut Nasdaqilta kutsun New Yorkin Time Squarelle kellojensoittoseremoniaan juhlistamaan ensimmäistä vuottaan Helsingin pörssissä sekä 10. vuosipäivää.

Vain muutamia suomalaisia yhtiöitä kutsutaan vuosittain vastaavaan seremoniaan. Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, päälakimies Helena Juutilainen, talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri sekä viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Seremonia on keskiviikkona 27.11. klo 15 paikallista aikaa ja varsinainen kellojensoitto ajoittuu noin klo 15.45-16.00 (Suomen aikaan klo 22.45-23.00). Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä linkistä https://new.livestream.com/nasdaq/live sekä Facebookista https://Facebook.com/Nasdaq.

Toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi kiittää asiakkaita, henkilöstöä, omistajia sekä yhteistyökumppaneita yhteisestä kymmenestä vuodesta sekä ensimmäisestä pörssivuodesta: "Kymmeneen vuoteen mahtuu monia mielenkiintoisia neuvotteluita ja lukuisia mieleenpainuvia hetkiä. Päällimmäisenä nousee mieleen kiitollisuus tästä hienosta matkasta, jonka olemme jo tähän mennessä yhdessä tehneet. OmaSp on tänä päivänä ainutlaatuinen kasvuyritys Suomen finanssialalla. Kymmenessä vuodessa on tapahtunut sekä jatkuvaa orgaanista kasvua, mutta myös seitsemän yritysfuusiota ja kolme yrityskauppaa. Voimme aidosti olla ylpeitä siitä, miten rohkeita ja kauaskantoisia päätöksiä yhtiön eteen on tehty. Viimeisin merkittävin vaihe kehityksessä oli listautuminen Helsingin pörssin päälistalle marraskuussa 2018. Sen avulla vahvistamme pääomarakennettamme, joka puolestaan antaa meille paremmat edellytykset toteuttaa strategian mukaista kasvua jatkossa. Yhtiön Q3 2019 tulos on juuri julkaistu ja yhtiön pörssikurssi on kehittynyt viimeisen 52 viikon aikana yli 20 prosenttia. Katson tulevaisuuteen hyvin luottavaisin mielin ja luotan siihen, että liiketoimintakonseptimme toimii myös muuttuvassa toimintaympäristössä ja panostuksemme laadukkaaseen henkilökohtaiseen palveluun sekä digitaalisiin palveluihin vahvistavat edelleen markkinaosuuttamme."

Haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Ajankohtaista

Read more about Omannäköinen ura - Olli Pylkkönen
Asiantuntija Olli Pylkkönen.
OmaStoori

Omannäköinen ura - Olli Pylkkönen

Read more

Read more about Omannäköinen ura - Krista Harju
Asiantuntija Krista Harju.
OmaStoori

Omannäköinen ura - Krista Harju

Read more

Read more about Kolme vinkkiä yrityksen rahoituksen suunnitteluun
Oma Säästöpankin asiakas
OmaStoori

Kolme vinkkiä yrityksen rahoituksen suunnitteluun

Read more