Säästä aikaa ja rahaa

Oma Säästöpankin monipuoliset maksuliikennepalvelut helpottavat arkeasi: säästät sekä aikaa että rahaa ja voit keskittyä yritystoimintaan. Yritystili, siihen liitettävä Business Debit -kortti sekä yritysverkkopankki ovat yrityksesi maksuliikenteen perustyökalut. Nämä palvelut kannattaa ottaa käyttöön heti, kun perustat yrityksen. Yritysverkkopankki mahdollistaa kätevän verkkolaskupalvelun, jolla lähetät sähköisiä laskuja sekä kuluttajille että muille yrityksille.

Kun yrityksesi tarvitsee maksuliikenteen hoitamiseen eräsiirtopalveluita, ratkaisu on Web Service -yhteys tai yritysverkkopankki. Saat tehokkaan tavan sekä lähettää aineistoja että noutaa niitä. Yrityksesi tarvitsemat eräsiirtopalvelut kartoitamme yhdessä ja autamme toimivan kokonaisuuden rakentamisessa. Web Service tarjoaa pankkiyhteyden ulkopuolisen taloushallinnon ohjelman ja pankin välille. Sen avulla voit sekä lähettää että vastaanottaa aineistoja suoraan omaan ohjelmaasi. Web Servicen käyttöönottoon tarvitsemasi palvelukuvaus löytyy sivun alalaidasta löytyvän linkin kautta.

Mikäli yritykselläsi on verkkoasiakkaita, suosittelemme verkkomaksu- ja tunnistuspalveluiden käyttöönottoa. Ne tarjoavat asiakkaillesi kätevän tavan tunnistautua ja maksaa verkko-ostokset. Paljon liikkuvan yrittäjän kannattaa ladata myös OmaMobiili-sovellus: pankki on silloin siellä missä sinäkin. Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarvitsemat maksuliikennepalvelut. Me autamme sinua toimivan, yrityksellesi räätälöidyn kokonaisuuden suunnittelussa. Aloita keskustelu kanssamme vaikka heti.

Aloita chat