Silloin kun maksusi ei ole euroissa 

Ulkomaanmaksuilla tarkoitetaan maksuja, jotka tehdään muussa valuutassa kuin euroissa tai kun maksu suuntautuu SEPA-alueen (EU-maat sekä Islanti, Liechtenstein, Monaco, Norja ja Sveitsi) ulkopuolelle. Ulkomaan maksut voit hoitaa omassa verkkopankissasi tai voit tulla omaan konttoriisi palveltavaksi. Huomaathan, että ulkomaan maksuissa maksumääräys on tavallisesti perillä muutaman päivän kuluttua.

Ulkomaanmaksuja varten tarvitset saajan tilinumeron, nimi- ja osoitetiedot sekä Euroopan ulkopuolelle maksettaessa myös saajan pankin nimi- ja osoitetiedot. Jos olet saamassa maksua ulkomailta, muistathan ilmoittaa lähettäjälle IBAN-tilinumerosi sekä Oma Säästöpankin yhteystiedot ulkomaille, jotka ovat


Central Bank of Savings Banks Finland Plc.

Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki, Finland

BIC/SWIFT (code): ITELFIHH

Intermediary Bank: Aktia Bank Plc.
BIC/SWIFT (code): HELSFIHH


Oman IBAN-tilinumerosi löydät tiliotteeltasi tai verkkopankistasi. Voit myös laskea sen IBAN-laskurillamme täältä. Oma Säästöpankin BIC-koodi on ITELFIHH.

Olemme koonneet sinulle kattavan tietopaketin ulkomaanmaksuista, löydät sen täältä tai tämän sivun alalaidasta. Jos haluat apua, palvelemme mielellämme. Kysy meiltä lisää vaikka heti!

Aloita chat Lue euromaksualueella välitettävien euromaksujen yleiset ehdot